Vacature: bakker(in) a.k.a productie sidekick
Are you the one we are looking for? 🤩
We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren bakker(in) om ons team te versterken.

Wat houdt de functie in? 🥖🍞
🍞 Maandag & Dinsdag: Deegverwerking, voorbereidingen treffen en traceren van binnenkomende producten.
🍕 Woensdag: Volledige productie van onze heerlijke focaccia’s.
🥗 Vrijdag: Ondersteunen bij de catering en voorbereidingen (horeca-ervaring is hierbij een dikke vette plus! 🍽️).
Wie zoeken wij? 🤔
🤎 Iemand met ervaring in het bakken van brood (liefde voor focaccia is een bonus 😜)
🔪 Horeca-ervaring is een grote plus. Je weet van aanpakken en hebt goeie smaakpapillen om de gerechten mee af te smaken.
🐙 Een echte teamplayer die ook goed kan aansturen én kennis heeft van HACCP en tracering.
✨ Passie voor het vak, oog voor detail en zin om verantwoordelijkheid te nemen.
Wat bieden wij? 💪🏼
⏰ Een 32-uren contract: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
🫂 Werken in een klein en gezellig team waar ambacht en kwaliteit voorop staan.
👩🏻🍳 Een plek waar je jouw liefde voor bakken en catering kunt combineren.
🥗 Elke middag een heerlijke Baksel lunch!
💸 Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
Ben jij de persoon die we zoeken? 👀
Stuur je CV en motivatie naar maxine@baksel.be of stuur een mailtje bij vragen! 💌We kijken er naar om een nieuwe bakker(in) te verwelkomen in ons groeiend verhaal! 👩🏻🍳🧑🏻🍳