Skip to main content

Get to know the faces

behind Baksel

Team Baksel - Maxine Van Meirvenne
a.k.a. Max

Maxine

• Ambitieuze oprichter en zaakvoerder van Baksel.
• Zorgt voor een comfortabele omgeving voor het team.
• Een bruisbal aan nieuwe ideeën en recepten, denkt graag klantgericht en kan vooral niet stilzitten.
• Guilty pleasure: reizen en andere culturen ontdekken.
• All-time Baksel fav: plaat focaccia met ui-parmezaan. Een smoske tussen een focaccia broodje, echt wel ‘t beste van ‘t beste!

De ambiteuse oprichter en trotse zaakvoerder van Baksel. Ze is leidinggevende en wil er absoluut voor zorgen dat iedereen binnen team Baksel zich comfortabel voelt.

Haar ultieme guilty pleasure is reizen en andere culturen ontdekken. Ze ziet het als een bron van inspiratie om nieuwe recepten te ontwikkelen, daarom dus dat onze nieuwe menu’s er dus altijd boenk op zijn! 😎🤩 En ofcourse is een reisje de ideale moment om haar batterijen weer helemaal op te laden. Als er maar een portie avontuur en lekker eten aan te pas komt, dan is ons Max content!

Als laatste is Maxine zot van het creatieve aspect binnen Baksel. Zalige ideeën uitwerken, nieuwe recepten ontwikkelen en meedenken met de klanten om Baksel zo goed mogelijk in hun menu te verwerken. ’t Is dus overduidelijk dat Maxine ons creatief bezig bijtje is, want ook stilzitten is niks voor haar. 😜🐝

All-time Baksel fav: onze plaatfocaccia’s, zeker die met ui, parmezaan en zwarte peper. Een smoske tussen een focaccia broodje, echt wel 't beste van ’t beste! 😍

Bakker of bakkerin gezocht!
a.k.a productie sidekick

Toekomstige collega

Vacature
Gepassioneerde Bakker(in) (32 uur, geen nachtwerk):
• Bakkers of horeca ervaring.
• Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
• Aansturen van een team.
• Kennis van HACCP en tracering is een plus.
Kom jij ons team versterken? Stuur je CV en motivatie naar maxine@baksel.be.

Are you the one we are looking for? 🤩
We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren bakker(in) om ons team te versterken.

Wat houdt de functie in? 🥖🍞

🍞 Maandag & Dinsdag: Deegverwerking, voorbereidingen treffen en traceren van binnenkomende producten.
🍕 Woensdag: Volledige productie van onze heerlijke focaccia’s.
🥗 Vrijdag: Ondersteunen bij de catering en voorbereidingen (horeca-ervaring is hierbij een dikke vette plus! 🍽️).

Wie zoeken wij? 🤔

🤎 Iemand met ervaring in het bakken van brood (liefde voor focaccia is een bonus 😜)
🔪 Horeca-ervaring is een grote plus. Je weet van aanpakken en hebt goeie smaakpapillen om de gerechten mee af te smaken.
🐙 Een echte teamplayer die ook goed kan aansturen én kennis heeft van HACCP en tracering.
✨ Passie voor het vak, oog voor detail en zin om verantwoordelijkheid te nemen.

Wat bieden wij? 💪🏼

⏰ Een 32-uren contract: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
🫂 Werken in een klein en gezellig team waar ambacht en kwaliteit voorop staan.
👩🏻‍🍳 Een plek waar je jouw liefde voor bakken en catering kunt combineren.
🥗 Elke middag een heerlijke Baksel lunch!
💸 Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de persoon die we zoeken? 👀

Stuur je CV en motivatie naar maxine@baksel.be of stuur een mailtje bij vragen! 💌

We kijken er naar om een nieuwe bakker(in) te verwelkomen in ons groeiend verhaal! 👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳

Team Baksel - Saskia
a.k.a. Sas

Saskia

• Verantwoordelijke van de inpak en leveringen.
• Op drukke momenten ondersteunt ze ons graag bij de catering, ons Sas has it all!
• Verwent ons graag met een healthy snack tijdens het werk.
• Onze sfeermaker op de werkvloer, FC de Kampioenen zit daar zeker wel ergens voor tussen.
• All-time Baksel fav: gekarameliseerde pinda’s, zalm op cederhout en de Thaise mangosalade.

Onze allround butterfly, Saskia heeft een diverse functie binnen Baksel. Van helpen bij de productie, verwerken van de inpak, catering tot leveringen. Ons Saskia kan het allemaal! 🦋

Saskia is zot van een gezonde levensstijl, ze houdt team Baksel fit met haar wekelijkse healthy snacks. Ook in haar vrije tijd is ze graag actief. Voor een padel of badminton matchke mag je haar zeker bellen, maar een gezellig terrasje slaagt ze ook niet af! 😎

Ons jong en dynamisch team, haar afwisselende job en de kans om nieuwigheden te leren vindt ze de max binnen Baksel.

Als laatste is Saskia onze sfeermaker, het is dan ook geen wonder dat ze het herbekijken van de afleveringen van FC De Kampioenen als haar guilty pleasure opgeeft. 😆

All-time Baksel fav: onze gekarameliseerde nootjes, mega lekkere zalm en Thaise mango salade.

Team Baksel - Lena
a.k.a. ons zonnetje

Lena

• Onze allrounder butterfly die fladdert tussen de productie, catering en marketing.
• Ons zonnestraaltje op de werkvloer. Met haar aanstekelijke lach en positieve vibes vliegt de tijd vooruit!
• Een familie mens en sporty spice. Oh en dog-mom van Marley haar lief dwergpoedeltje!
• Levensgenieter met het motto: ‘All we have is now!’.
• All-time Baksel fav: 'Gin tonic lemon trifle en espresso martini tiramisu zijn echt wel té goed!' (Zo goed dat ze het als ontbijt zou kunnen eten)

Lena leidt samen met Maxine de Marketing van Baksel in goede banen, met haar opleidingen Digital Marketing, Cross Media Management en ervaring als Digital Marketeer komt dit zeker snor! Ook helpt Lena mee met de productie en catering.

Ze is een familiemens en sporty spice. (Leuk weetje: Lena is dogmom van een lief dwergpoedeltje Marley, die is uiteraard ook part of the family.) Ze haalt dus enorm veel energie uit samenzijn met familie of vrienden, een wandeling Marley en een goede sportsessie! ⚡️

Hiernaast omschrijft Lena zichzelf als een echte levensgenieter, ze gelooft sterk in het motto: ‘All we have is now!’ en wil absoluut alles uit het leven halen. 💥

Als laatste noemen we Lena soms ook wel ons bloemenmeisje. Met haar aanstekelijke lach en positive vibes geeft ze iedereen een warm gevoel! 🌻

All-time Baksel fav (zoetenbek edition): letterlijk alle desserts, maar de gin tonic lemon triffle en espresso martini tiramisu zijn echt wel te goe. (‘Zo goed dat ik ze los als ontbijt zou kunnen eten!’ 🤤)

Team Baksel - Caroline
a.k.a. ons moe

Caroline

• Mama van Maxine en de chef van al je catering gerechten.
• Bedenker van nieuwe gerechten samen met Maxine.
• Redder in nood en moederfiguur binnen het team.
• Passie voor koken en vindt voor alles een oplossing!
• All-time Baksel fav: rundscarpaccio die we in de beenhouwerij van haar broer halen met truffelmayo, kerstomaatjes en plaat focaccia.

Caroline is de mama van Maxine, zij doet voornamelijk de bereidingen van de catering bestellingen. Maar ook bedenkt ze samen met Maxine onze funky catering gerechten. En eigenlijk is Caroline ook wel een beetje onze redder in nood, ze springt altijd in waar nodig. Het wordt veel te weinig gezegd: ‘Merci Caroline!’ 😘

Ze heeft een enorme passie voor koken en deed in het verleden een horeca opleiding. Met haar ervaring in de horeca zorgt ze er dus ook voor dat alles praktisch en efficiënt verloopt.

Als laatste is Caroline echt wel een moederfiguur binnen team Baksel, ze zorgt graag voor anderen en wil voor iedereen het allerbeste!

All-time Baksel fav: onze kraakverse rundscarpaccio met truffelmayo, kerstomaatjes,
appelkappertjes, rucola en belper knolle. (Leuk weetje, onze rundscarpaccio komt van bij De Burggrave – Van Moer in Haasdonk, de keurslager van haar broer.)

Team Baksel - Mario
a.k.a. handige Franky

Mario

• Technisch verantwoordelijke, de man van de financiën en partner van Maxine.
• Krijgt alles gefixeerd binnen Baksel.
• Wil minstens 2x per jaar op de ski’s staan om zijn beste Duits nog eens boven te halen.
• Soms zie je hem ook wel eens verschijnen op een catering op locatie. Mensen bedienen kan hij als de beste!
• All-time Baksel fav: Baksel focaccia spek en de hummus met pulled chicken.

Mario is de partner in crime van Maxine, hij is technisch verantwoordelijke en beheert de financiën. Hij hoort het zelf misschien niet zo graag, maar hij is ook een beetje onze klusjesman, Mario fixt letterlijk alles! 🛠️ 🤗

Hij is zot van skiën, lopen, reizen, klussen en verbouwen. (Ohja en ook van Maxine! 😉)

Bij Baksel haalt hij energie uit de blije gezichten van de klanten op de meest unieke catering locaties, de afwisseldende job (geen enkele dag is hetzelfde) en de gezellige lunch met collega’s (zowel de babbel met collega’s als het lekkere eten).

Mario ziet het als zijn persoonlijke missie om mee het verschil te maken in de groei van Baksel, daarbij komen zijn persoonlijke eigenschappen: geduldig, perfectionisctisch en bedachtzaam zeker van pas! 💪🏼

All-time Baksel fav: onze flammkuchen baksel en de pulled chicken hummus (als dip of smoske tussen de plaatfocaccia met ui, parmezaan en zwarte peper).