Get to know the faces
behind Baksel
Haar ultieme guilty pleasure is reizen en andere culturen ontdekken. Ze ziet het als een bron van inspiratie om nieuwe recepten te ontwikkelen, daarom dus dat onze nieuwe menu’s er dus altijd boenk op zijn! 😎🤩 En ofcourse is een reisje de ideale moment om haar batterijen weer helemaal op te laden. Als er maar een portie avontuur en lekker eten aan te pas komt, dan is ons Max content!
Als laatste is Maxine zot van het creatieve aspect binnen Baksel. Zalige ideeën uitwerken, nieuwe recepten ontwikkelen en meedenken met de klanten om Baksel zo goed mogelijk in hun menu te verwerken. ’t Is dus overduidelijk dat Maxine ons creatief bezig bijtje is, want ook stilzitten is niks voor haar. 😜🐝
All-time Baksel fav: onze plaatfocaccia’s, zeker die met ui, parmezaan en zwarte peper. Een smoske tussen een focaccia broodje, echt wel 't beste van ’t beste! 😍
We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren bakker(in) om ons team te versterken.
Wat houdt de functie in? 🥖🍞
🍞 Maandag & Dinsdag: Deegverwerking, voorbereidingen treffen en traceren van binnenkomende producten.
🍕 Woensdag: Volledige productie van onze heerlijke focaccia’s.
🥗 Vrijdag: Ondersteunen bij de catering en voorbereidingen (horeca-ervaring is hierbij een dikke vette plus! 🍽️).
Wie zoeken wij? 🤔
🤎 Iemand met ervaring in het bakken van brood (liefde voor focaccia is een bonus 😜)
🔪 Horeca-ervaring is een grote plus. Je weet van aanpakken en hebt goeie smaakpapillen om de gerechten mee af te smaken.
🐙 Een echte teamplayer die ook goed kan aansturen én kennis heeft van HACCP en tracering.
✨ Passie voor het vak, oog voor detail en zin om verantwoordelijkheid te nemen.
Wat bieden wij? 💪🏼
⏰ Een 32-uren contract: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
🫂 Werken in een klein en gezellig team waar ambacht en kwaliteit voorop staan.
👩🏻🍳 Een plek waar je jouw liefde voor bakken en catering kunt combineren.
🥗 Elke middag een heerlijke Baksel lunch!
💸 Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
Ben jij de persoon die we zoeken? 👀
Stuur je CV en motivatie naar maxine@baksel.be of stuur een mailtje bij vragen! 💌
We kijken er naar om een nieuwe bakker(in) te verwelkomen in ons groeiend verhaal! 👩🏻🍳🧑🏻🍳
Saskia is zot van een gezonde levensstijl, ze houdt team Baksel fit met haar wekelijkse healthy snacks. Ook in haar vrije tijd is ze graag actief. Voor een padel of badminton matchke mag je haar zeker bellen, maar een gezellig terrasje slaagt ze ook niet af! 😎
Ons jong en dynamisch team, haar afwisselende job en de kans om nieuwigheden te leren vindt ze de max binnen Baksel.
Als laatste is Saskia onze sfeermaker, het is dan ook geen wonder dat ze het herbekijken van de afleveringen van FC De Kampioenen als haar guilty pleasure opgeeft. 😆
All-time Baksel fav: onze gekarameliseerde nootjes, mega lekkere zalm en Thaise mango salade.
Ze is een familiemens en sporty spice. (Leuk weetje: Lena is dogmom van een lief dwergpoedeltje Marley, die is uiteraard ook part of the family.) Ze haalt dus enorm veel energie uit samenzijn met familie of vrienden, een wandeling Marley en een goede sportsessie! ⚡️
Hiernaast omschrijft Lena zichzelf als een echte levensgenieter, ze gelooft sterk in het motto: ‘All we have is now!’ en wil absoluut alles uit het leven halen. 💥
Als laatste noemen we Lena soms ook wel ons bloemenmeisje. Met haar aanstekelijke lach en positive vibes geeft ze iedereen een warm gevoel! 🌻
All-time Baksel fav (zoetenbek edition): letterlijk alle desserts, maar de gin tonic lemon triffle en espresso martini tiramisu zijn echt wel te goe. (‘Zo goed dat ik ze los als ontbijt zou kunnen eten!’ 🤤)
Ze heeft een enorme passie voor koken en deed in het verleden een horeca opleiding. Met haar ervaring in de horeca zorgt ze er dus ook voor dat alles praktisch en efficiënt verloopt.
Als laatste is Caroline echt wel een moederfiguur binnen team Baksel, ze zorgt graag voor anderen en wil voor iedereen het allerbeste!
All-time Baksel fav: onze kraakverse rundscarpaccio met truffelmayo, kerstomaatjes,
appelkappertjes, rucola en belper knolle. (Leuk weetje, onze rundscarpaccio komt van bij De Burggrave – Van Moer in Haasdonk, de keurslager van haar broer.)
Hij is zot van skiën, lopen, reizen, klussen en verbouwen. (Ohja en ook van Maxine! 😉)
Bij Baksel haalt hij energie uit de blije gezichten van de klanten op de meest unieke catering locaties, de afwisseldende job (geen enkele dag is hetzelfde) en de gezellige lunch met collega’s (zowel de babbel met collega’s als het lekkere eten).
Mario ziet het als zijn persoonlijke missie om mee het verschil te maken in de groei van Baksel, daarbij komen zijn persoonlijke eigenschappen: geduldig, perfectionisctisch en bedachtzaam zeker van pas! 💪🏼
All-time Baksel fav: onze flammkuchen baksel en de pulled chicken hummus (als dip of smoske tussen de plaatfocaccia met ui, parmezaan en zwarte peper).