Get to know
team Baksel
Haar ultieme guilty pleasure is reizen en andere culturen ontdekken. Ze ziet het als een bron van inspiratie om nieuwe recepten te ontwikkelen, daarom dus dat onze nieuwe menu’s er dus altijd boenk op zijn! 😎🤩 En ofcourse is een reisje de ideale moment om haar batterijen weer helemaal op te laden. Als er maar een portie avontuur en lekker eten aan te pas komt, dan is ons Max content!
Als laatste is Maxine zot van het creatieve aspect binnen Baksel. Zalige ideeën uitwerken, nieuwe recepten ontwikkelen en meedenken met de klanten om Baksel zo goed mogelijk in hun menu te verwerken. ’t Is dus overduidelijk dat Maxine ons creatief bezig bijtje is, want ook stilzitten is niks voor haar. 😜🐝
All-time Baksel fav: onze plaatfocaccia’s, zeker die met ui, parmezaan en zwarte peper. Een smoske tussen een focaccia broodje, echt wel 't beste van ’t beste! 😍
Saskia is zot van een gezonde levensstijl, ze houdt team Baksel fit met haar wekelijkse healthy snacks. Ook in haar vrije tijd is ze graag actief. Voor een padel of badminton matchke mag je haar zeker bellen, maar een gezellig terrasje slaagt ze ook niet af! 😎
Ons jong en dynamisch team, haar afwisselende job en de kans om nieuwigheden te leren vindt ze de max binnen Baksel.
Als laatste is Saskia onze sfeermaker, het is dan ook geen wonder dat ze het herbekijken van de afleveringen van FC De Kampioenen als haar guilty pleasure opgeeft. 😆
All-time Baksel fav: onze gekarameliseerde nootjes, mega lekkere zalm en Thaise mango salade.
Ze heeft een enorme passie voor koken en deed in het verleden een horeca opleiding. Met haar ervaring in de horeca zorgt ze er dus ook voor dat alles praktisch en efficiënt verloopt.
Als laatste is Caroline echt wel een moederfiguur binnen team Baksel, ze zorgt graag voor anderen en wil voor iedereen het allerbeste!
All-time Baksel fav: onze kraakverse rundscarpaccio met truffelmayo, kerstomaatjes,
appelkappertjes, rucola en belper knolle. (Leuk weetje, onze rundscarpaccio komt van bij De Burggrave – Van Moer in Haasdonk, de keurslager van haar broer.)
Hij is zot van skiën, lopen, reizen, klussen en verbouwen. (Ohja en ook van Maxine! 😉)
Bij Baksel haalt hij energie uit de blije gezichten van de klanten op de meest unieke catering locaties, de afwisseldende job (geen enkele dag is hetzelfde) en de gezellige lunch met collega’s (zowel de babbel met collega’s als het lekkere eten).
Mario ziet het als zijn persoonlijke missie om mee het verschil te maken in de groei van Baksel, daarbij komen zijn persoonlijke eigenschappen: geduldig, perfectionisctisch en bedachtzaam zeker van pas! 💪🏼
All-time Baksel fav: onze flammkuchen baksel en de pulled chicken hummus (als dip of smoske tussen de plaatfocaccia met ui, parmezaan en zwarte peper).